Въпреки ежедневните изследвания и тежките курсове на химиотерапия, Марти не спира да се усмихва и да дарява с любов
Въпреки ежедневните изследвания и тежките курсове на химиотерапия, Марти не спира да се усмихва и да дарява с любов / Личен архив
Венцислава и Даниел от град Варна молят за помощ, за да спасят прекрасния си първороден син Марти.
 
След нормална бременност и раждане на здраво и енергично момче, животът на семейството се преобръща след един профилактичен преглед. След три дни на последователно пускане на пълна кръвна картина и обикаляне в четири болници и общо десет кабинета, ги приемат в Детско онкологично и хематологично отделение в УМБАЛ „Света Марина“ във Варна, където чуват страшната диагноза – остра лимфобластна проклетъчна левкемия.
 
След тежък първи курс на химиотерапия и отшумяване на страничните ефекти, Марти започва да се възстановява. Сега спешно са им нужни 120 000 евро за животоспасяваща костномозъчна трансплантация, докато заболяването е в ремисия.

бебе Марти
Личен архив

Въпреки ежедневните изследвания и тежките курсове на химиотерапия, Марти не спира да се усмихва и да дарява с любов. „Макар и малък, той сякаш усеща моята мъка и страх и често ме милва и гушка, за да ме утеши”, споделя през сълзи майка му. И моли с надежда и благодарност да спасим детето й. 

Можем да помогнем през HelpKarma, във Фейсбук групата и чрез:

Банка ОББ АД
Мартин Даниелов Илиев
BG25UBBS80021087045440