Гласувайте за своя фаворит сред новите пет филма на сайта https://greatmonday.bg/
Девета седмица, изпълнена с приключения и надпревара с времето очаква зрителите в седмия сезон на "Великият понеделник". Кампанията на KINO NOVA отново предлага разнообразие от филми, a киноманите сами могат да изберат коя лента да гледат в понеделник вечер от 21.00 ч., гласувайки на специалния сайт: https://greatmonday.bg.

Взривоопасна премиера е първото предложение в предпоследната седмица на превърналата се в емблематична кампания „Великият понеделник“. В екшън-трилъра „Пробив“ актрисата Нуми Рапас се превъплъщава в един от най-добрите агенти на ЦРУ, която се впуска в напрегната надпревара с времето и играта на котка и мишка между ЦРУ и МИ6. Агент Алис Расин има тежката задача да предотврати смъртоносна биологична атака срещу жителите на Лондон.

Пробив
NOVA

Киноманите ще могат да дадат своя глас и за „Хотел Артемида“, който може да се похвали със страхотна визуализация, вълнуващ сценарий и ненадмината актьорска игра в лицето на Джоди Фостър, Стърлинг Браун, София Бутела и Джеф Голдблум. Филмът разказва историята на тайна болница, лекуваща престъпници, позиционирана в хотел на име „Артемида“. Една нощ в нея пристига легендарният подземен бос Ниагара, който се нуждае от незабавно лечение след опит за покушение.

Хотел Артемида
NOVA

Смразяващият „Сейф“ е третата лента, която ще се бори за любовта на тайните агенти на KINO NOVA. В нея холивудската звезда Джейсън Стейтъм влиза в ролята на бореца Люк Райт, който става неволен свидетел на преследване, в което участват мафиоти и 12-годишно момиче. Люк помага на детето и разбира, че то притежава невероятна математическа дарба и безценен номеричен код, за който много хора са готови да убиват.

Сейф
NOVA

Жан Рено се превръща във френския полицай с груби похвати Юбер в четвъртия филм за седмицата – „Уасаби“. След като е принуден от началника си да излезе в отпуск два месеца, той се връща в Япония, където е работил преди 19 години. Там трябва да уреди завещанието на приятелката си, изчезнала скоро след брака им без следа и среща дъщеря си, за чието раждане дори не е подозирал. Какво предстои след срещата им?

Последният филм в селекцията за седмицата във „Великият понеделник“ е приключенският екшън “Планината на вещиците“, който разказва невероятните приключения на две деца извънземни, надарени с паранормални способности. В търсене на своя изгубен космически кораб, те се оказват въвлечени в приключение с шофьора на такси Джак Бруно (Дуейн Джонсън-Скалата) и специалиста по НЛО д-р Алекс Фрийдман (Карла Гуджино). Феновете могат да избират своя фаворит и на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 26 август, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Всяка седмица двама от гласувалите ще получат страхотни брандирани тениски, а в края на кампанията трима от всички дали своя глас по време на кампанията, ще се борят за големите награди – специални шпионски часовници.

Планината на вещиците
NOVA

"Великият понеделник" дава възможност на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 г. властта за първи път бе дадена в ръцете на зрителите, а първият сезон на кампанията бе отличен с бронзова награда Effie в категорията "Медийна реклама".

Следете "Великият понеделник" в ефира на KINO NOVA и на Facebook страницата на KINO NOVA