Звездите на сериала Асен Блатечки и Мона Гочева разкриха интересни подробности за проекта в сутрешния блок „Здравей, България“
Група приятели попада във фатална клопка в първия епизод на най-мащабния български уеб сериал „Пъзел: Похитени“. Завръзката в спиращата дъха продукция грабва вниманието още с първия кадър, а талантливият актьорски състав нажежава атмосферата с впечатляващи превъплъщения.

Как обикновена петък вечер се превръща в същински ад, не пропускайте да гледате във Vbox7.com дебюта на екшън-трилъра, създаден от продуцентския екип на 7Talents

В първия епизод феновете се запознават със симпатична група приятели - програмиста Тони (Антъни Пенев), красивата му приятелка Ади (Мария Сотирова), атрактивната Ира (Мона Гочева) и импулсивния Вал (Александър Евгениев). По идея на Тони, младежите решават да прекарат петък вечер в ескейп стая, но по вина на Ади случайно объркват адреса, а последствията са фатални. Те попадат на сцена на истинско убийство и са пленени от престъпниците Зак и Боби (Асен Блатечки и Бойко Кръстанов). Наемните убийци трябва да изпълнят обикновена мокра поръчка и да отворят сейф, но неволно убиват единственият човек, който знае кода. Какво ще се случи, гледайте в „Пъзел: Похитени“.

Пъзел похитени
NOVA

За ролята си на наемен убиец и нарастващата популярност на уеб сериалите у нас, разказа лошото момче на българските кино и театър Асен Блатечки в сутрешния блок „Здравей, България“. "В сериала се случват доста неочаквани събития, има изключително интересна история между героите. Различното при уеб сериала като жанр е, че стига по-лесно до голям брой хора“, сподели Блатечки.

Харизматичната Мона Гочева от своя страна не скри вълнението си от участието в трилъра. " Във Vbox7.com има много успешни тийн проекти като „Следвай ме“ и „Не така, брат“, но различното в „Пъзел: Похитени“ е, че ще бъде интересен и на по-възрастна аудитория над 25 години", обясни талантливата актриса и призова феновете на уеб продукции да не пропускат премиерата на сериала., обясни талантливата актриса и призова феновете на уеб продукции да не пропускат премиерата на сериала.

Мона
NOVA

Гледайте първия епизод на „Пъзел: Похитени“ във Vbox7.com. Всяка нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн всяка сряда в 16:00 ч.