Стартираха снимките на един от най-мащабните уеб сериали в България
Новата суперпродукция „Пъзел: Похитени“ на 7Talents ще завладее феновете с напрегнат екшън, вълнуващ сюжет и звезден каст. Снимките на спиращия дъха уеб сериал вече започнаха, а премиерата на продукцията ще бъде тази есен във Vbox7.com.

В интригуващия екшън-трилър главната роля е поверена на „лошото момче“ на българското кино и театър Асен Блатечки. Звездното участие в сериала се допълва от талантливия Бойко Кръстанов. Екипът на NOVA получи ексклузивен достъп до снимачната площадка, където актьорите разкриха какво да очакваме от новата продукция .

Бойко Кръстанов
NOVA

„Това е първото ми участие в уеб продукция. Напоследък снимането на сериали се превърна в по-доброто продължение на киното. Последните години телевизионните сериали са не само по-добре написани, но и по-добре заснети, по-добре изиграни от филмите. Моето мнение е, че бъдещето на филмово изкуство е в интернет“, сподели за проекта Асен Блатечки, който бе отличен на първото издание на наградите “NOVA подкрепя българските филми" 2018. Актьорът добавя, че подобна роля е играл само в чуждестранни продукции и за първи път чете наистина добър български сценарий.

„Моят персонаж сега прохожда в престъпния бизнес. Той е под крилото на героят на Асен Блатечки – Зак, който е негов ментор и го внедрява в престъпния свят. Продукцията ме спечели със сценария на първо място и формата“, разкри от своя страна актьорът Бойко Кръстанов и призова феновете да гледат „Пъзел: Похитени“.

Сценарият на „Пъзел: Похитени“ е дело на опитен и талантлив екип, работил по екшъна „Под прикритие“ и романтичния „Дъвка за балончета.

Феновете могат да очакват първия епизод тази есен във Vbox7.com. Те ще могат да гледат сериала веднъж седмично.