Главните роли в мащабната продукция са поверени на Асен Блатечеки, Бойко Кръстанов и Мона Гочева
С много екшън и драматични обрати на 3 октомври във Vbox7.com своята премиера ще направи спиращият дъха уеб сериал “Пъзел: Похитени”. Суперпродукцията на 7Talents е първият български заложнически екшън, в който двамата наемни убийци Зак и Боби объркват фатално поредната си мръсна поръчка и ситуацията излиза извън контрол. В ролите на безпощадните престъпници влизат „лошото момче“ на българското кино и театър Асен Блатечки и талантливият актьор Бойко Кръстанов. Компания им прави прекрасната Мона Гочева. Звездите споделиха емоцията от снимачната площадка с екипа на NOVA седмици преди старта на поредицата.

Асен Блатечки
NOVA

“Досега не съм играл подобна роля в България, а само в чужди продукции”, разкри за превъплъщението Асен Блатечки и добави, че според него бъдещето на филмовото изкуство е в интернет. От своя страна младата звезда Бойко Кръстанов сподели, че форматът на уеб сериала напълно позволява на един актьор изцяло да разгърне творческия си потенциал и да направи страхотна роля.

Бойко Кръстанов
NOVA

Освен трите доказани имена на българското кино и театър, в каста на продукцията влизат и едни от най-талантливите млади надежди у нас. Страхотният актьорски състав допълва младият талант Антъни Пенев, номиниран за престижното отличие Икар в категория дебют. От семейство на актьори е другото попълнение в екипа на “Пъзел: Похитени” – Александър Евгениев, носител на наградата “Любимец 13 – Надежда на българския театър”. В каста на сериала влиза и награждаван журналист – прекрасната Петя Стефанова, носител на “Златно перо”. Компания и прави чаровната Мария Сотирова, която е завършила НАТФИЗ и има редица успешни превъплъщения зад гърба си, а зрителите са я гледали в “Откраднат живот”.

В спиращата дъха екшън история един обир протича не както трябва, двама наемни убийци стават опасно жестоки, а в ролята на невинни жертви се оказва група приятели, които ще направят всичко по силите си, за да оцелеят. Непоколебимите престъпници имат време до края на нощта, за да намерят начин да отворят сейф с важно съдържание - в противен случай жертвите ще бъдат те. Това по принцип не би била сложна задача, ако единственият, който знае кода, не бе мъртъв и не се бе появила точно тази група младежи. Първи кадри от сериала можете да видите тук .

Сценарият на “Пъзел: Похитени” е дело на опитен и талантлив екип, работил по екшъна “Под прикритие” и романтичния “Дъвка за балончета”.

Феновете могат да гледат първия епизод на 3 октомври във Vbox7.com. Всяка нова порция изненадващи обрати и напрегнати екшън сцени ще бъдат онлайн всяка сряда.