шеф Ангелов
шеф Ангелов / NOVA
Гичка приема тежко своята номинация тази седмица
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, професионалистите ще се изправят пред предизвикателство за разпознаване на вкусове. Вечерната резервация отново ще ги постави на ръба на възможностите им, а в края на епизода ще разберем кой участник ще се изправи в кулинарен дуел срещу Гичка утре.

синият отбор
NOVA

Класическо предизвикателство за разпознаване на продукти ще постави шеф Ангелов на професионалистите в Hell’s Kitchen България. Всеки отбор ще трябва да се групира по двойки, а всяка двойка – да опита surf and turf чиния и да определи двата протеина в нея – месо и морски дар.

червеният отбор
NOVA

След дегустацията, двойките ще трябва да открият двата продукта в суров вариант и да ги поставят на специална масичка, а бързината ще има решаващо значение в това предизвикателство. По-бързият отбор ще се отдаде на истинско забавление с кънки на лед, а загубилите ще трябва да изгладят всички покривки и салфетки в салона на ресторанта, както и да го изчистят до блясък за предстоящата вечеря.

След като шеф Ангелов избра да номинира Гичка тази седмица, тя ще се върне в общежитието много разстроена. „Принцесата на Hell’s Kitchen”, както самият Виктор я нарече, ще се зарече да саботира работата на отбора, но дали ще изпълни заканата си, предстои да разберем.

Гичка
NOVA

Вечерната резервация ще стартира с обилно количество поръчки и към двата отбора, което ще предизвика известен хаос в кухните. Системни грешки няма да липсват и при сините, и при червените, но единият отбор ще успее да се мобилизира и да завърши вечерята в напрегнатата обстановка на професионалната кухня.

проблем при резервацията
NOVA

Кой тийм ще се справи по-добре с вечерната резервация и кой професионалист ще се изправи срещу Гичка в кулинарен дуел утре вечер, ще разберем днес от 21:00 часа по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.