програма
програма
И тази година вестник „Телеграф“ ще спази традицията да зарадва учениците и техните родители със специален подарък – ученическа програма. Практичен подарък от всекидневника и с любезната подкрепа на Издателство ФЮТ“.

На 15 септември, петък, в тялото на вестника ще бъде вложена програмата. В удобен формат - А4, за дните от понеделник до петък, от първи до седми час, с лице - първи и гръб втори срок. Красив дизайн с героите от любимите приказки, с които израснаха поколения деца.

програма

Телеграф“ може да закупите от местата за продажба на преса в цялата страна – големите вериги магазини, различни търговски обекти, молове, бензиностанции, големите пощенски станции, както и обекти за продажба на вестници и списания.

Освен програмата, в броя на вестника ще намерите голяма книжка с най-гледаните тв програми, която съдържа: интересна информация за любимите сериали, риалити формати, нови филми и публицистични предавания. Има и специална секция за спортните канали – футболните мачове и спортните събития по дни и часове. За най-малките – най-търсените детски канали с любимите филми и анимации.

Вземете този петък вестник „Телеграф“ с подарък учебна програма.