С нов албум Мери Бойс Бенд събират пари за лечението на Миро
С нов албум Мери Бойс Бенд събират пари за лечението на Миро / Мери Бойс Бенд

В края на 2010 година групата Мери Бойс Бенд пусна нов албум. "Дългият път към дома" се продаваше заедно с вестник "Стандарт", а събраните пари бяха дарени за лечението на китариста на бандата Миро. Той се бори с остра миелоидна левкемия, като лечението му се провежда основно в Париж, Франция.

"Дългият път към дома" предстои отново да се прояви по реповете в цялата страна. Това ще се случи от 28 януари. Албумът може да бъде купен и от книжарница-клуб "При книгата" в София. Адресът е ул. "Мизия" 23, в работни дни до 18:00 ч. CD-то струва 8,99 лв.

За него вокалистката на групата и съпруга на Миро Мери казва пред Дарик: "В паузите между лечението, между химиотепатиите се опитахме да завършим този албум. От "Стандарт" ни подадоха ръка да го разпространят, а за нас това е много важно, защото така ще стигнем до хората в цялата страна. Ние вече получихме от тях страхотна подкрепа в последните месеци и това е начинът да върнем жеста".

За лечението на Мирослав Мутафчиев можете да помогнете и вие, като изпратите SMS с текст DMS MIRO на номер 17 777. Така ще дарите 1 лв. На името на Мария Илиева Мутафчиева са открити и банкови сметки. Номерата им са:

BGN IBAN: BG24FINV91501004419465
EUR IBAN: BG82FINV91501004419488
Първа Инвестиционна Банка - BIC FINVBGSF
Клон "Народен театър", ул. "Дякон Игнатий" 7