Василена Гръбчева
Василена Гръбчева / netinfo
Магърдич Халваджиян грабна приза за продуцент, а актьорът Велислав Павлов е кинозвезда на годината
Едно от най-усмихнатите лица на NOVA – репортерът от „Събуди се“ Василена Гръбчева, получи отличие в категория „ТВ чар“ на наградите „Мъж на годината“, организирани от Дарик радио. Признанието идва след оспорвано онлайн гласуване и финално решение от Академията „Мъж на годината“.

"ТВ чар” звучи като награда от конкурс за красота. Всъщност за мен е много повече. Това е оценка за работата ми, за начина, по който аз разказвам историите си. Тази награда е печелена от хора като Лора Крумова и Марина Цекова, така че за мен е чест да бъда „ТВ чар", споделя Василена.

Василена прекрачва прага на NOVA, когато е само на 19 години като стажант - репортер в сутрешния блок "Здравей, България", където получава своето кръщение и се влюбва в телевизията. Следват 5 години като редактор в "Часът на Милен Цветков", където казва, че е научила всичко за телевизията, публицистиката и най-важното - винаги да търси различната гледна точка. От 2016 г. е репортерът с усмивката в сутрешния блок

"Събуди се" и всеки уикенд си поставя ново предизвикателство.

На церемонията бяха отличени още режисьорът Виктор Божилов, който получи голямото отличие на вечерта, група „Щурците”, която през 2017 г. отпразнува 50 години от сформирането си. Магърдич Халваджиян грабна приза за продуцент на годината за успешните продукции, реализирани през 2017 г., а актьорът от филма „Вездесъщият“ - Велислав Павлов, който предстои да видим в петия сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот“, е кинозвезда на годината.