Коледните и новогодишни празници по традиция са свързани с консумация на повече от необходимото ни количество храна. Обикновено след тях се замисляме за режим на разтоварване.

Но силното ограничаване на храненето или дори гладуването не са препоръчителни - те само ще доведат до объркване на метаболитните процеси в организма.

Как да избегнем качването на килограми в зимния сезон?

Доброто решение е да преминем към по-леко хранене, който не допуска прегладняване, но редовно осигурява на организма калории от първа необходимост.

Най-здравословните храни за студените зимни месеци

Кулиналният влогър Диди този път предлага една рецепта за вкусна и лека салатка, която може да се поднася както топла, така и студена. Тя я е нарекла "Балканска".

Приятно гледане, готвене и похапване!

Вижте рецептата във видеото.