Нова открива пролетния сезон още на 1 февруари. Общо седем са продукциите, на които залага медията през пролетта на 2016. С инвестицията си в мащабна българска продукция, два абсолютно нови за българския ефир формати и нови сезони на едни от най-обичаните предавания, Нова затвърждава лидерската си позиция и готовността да експериментира в името на разнообразно и качествено съдържание за зрителите.

Пролетта идва в Нова ТВ с два премиерни формата нов български сериал и още
netinfo

Голямата изненада тази пролет ще бъде стартът на новия български сериал „Откраднат живот" по Нова. За първи път зрителите ще видят „Шеф под прикритие" - международен риалити формат, който идва у нас, след като завоюва успехи на световна сцена, както и още един световен формат, който медията пази като изненада за своите зрители. Колоритната пролетна картина ще допълнят най-обичаното шоу за звездни трансформации „Като две капки вода", звезден сезон на „Черешката на тортата", единственото по рода си кулинарно риалити „Кошмари в кухнята", както и голямото завръщане на любимата телевизионна игра „Семейни войни".

Нова е най-гледаната телевизия през 2015 г.

„Тази година пролетният ни сезон е по-силен отвсякога. Това е най-голямата инвестиция, която сме правили до момента и се надяваме, че зрителите ще я оценят", заяви Дидие Щосел, главен изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

„За всеки един от месеците през 2016 година работим върху нови, интересни предложения за зрителите. Сред големите изненади на Нова за пролетния сезон е и най-новият български сериал „Откраднат живот", заяви Вики Политова, главен оперативен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Най-новият български сериал в родния ефир „Откраднат живот"

Една от най-добре пазените тайни в пролетната програмна схема на Нова, буквално и
преносно, ще "открадне" сърцата на зрителите.

"Откраднат живот" е името на новия български драматичен сериал, с който Нова, безспорният лидер в риалити форматите, поема ново прeдизвикателство, заедно с продуцентската компания „Dream Team". "Откраднат живот" е създаден по всички правила на жанра.

Сериалът проследява драматичните обрати в съдбите на главните герои, случващи се на фона на динамичното ежедневие в голяма градска болница. Историите на героите се преплитат с наситените с напрежение случаи от лекарската практика, които създават актуалната рамка на сюжета и провокират интереса и емоциите на зрителите.

Млади, талантливи и красиви актьори си партнират с утвърдени имена, изненадващи обрати и интересни сюжетни линии, наситени с любов, предателство, приятелство и трудни рискови решения са основните двигатели на интригата, която ще държи в напрежение зрителите от различни възрастови групи от първия до последния епизод.

Пролетта идва в Нова ТВ с два премиерни формата нов български сериал и още
netinfo

„Шеф под прикритие"

Как се чувства един шеф на най-ниското ниво в собствената си фирма, може ли да се справи със задачите или има опасност да се провали и да бъде уволнен?

Нова пуска нов за българския ефир риалити формат

От 8 февруари 8 топ мениджъри напускат удобните си офиси, за да влязат в обувките на обикновени работници и започват работа напълно преобразени, така че да не бъдат разпознати от служителите си. В продължение на 4 седмици големите шефове на различни компании ще работят „под прикритие" в собствените си фирми, за да разберат как на практика се случват нещата, какви са проблемите отвътре, могат ли да подобрят нещата.

Пролетта идва в Нова ТВ с два премиерни формата нов български сериал и още
netinfo

„Като две капки вода"

След изключителния успех миналата пролет, шоуто експерт в преобразяванията „Като две капки вода" е подготвило поредна порция впечатляващи превъплъщения. Кои ще са главните герои този сезон, какво ще им донесе бутонът на късмета и кой ще оценява техните изпълнения? Едно е сигурно обаче - и този път шоуто обещава силна селекция от звезди, много смях и неочаквани трансформации за жури, публика и участници.

Пролетта идва в Нова ТВ с два премиерни формата нов български сериал и още
netinfo

„Черешката на тортата"

От 1 февруари още едно любимо предаване идва по Нова с нов сезон и много изненади. Кулинарното шоу „Черешката на тортата" за първи път в историята си ще събере под един покрив в тематични седмици големите победителите от предишни сезони и най-добрите професионални готвачи в страната. Заедно с тях всеки ден от 20.00 ч. най-актуалните музикални и риалити звезди също ще запретват ръкави, за да покажат най-доброто от себе си в името на титлата „Най-добър домакин".

„Кошмари в кухнята"

Предаването, което преобразява ресторанти и им вдъхва нов живот ще срещне зрителите с нови герои и ще ги отведе на нови места в новия сезон на „Кошмари в кухнята". А шеф Манчев ще се превърне в истински кошмар за собствениците на потъващи ресторанти, показвайки им как да превърнат заведението си в успешен бизнес.

Пролетта идва в Нова ТВ с два премиерни формата нов български сериал и още
netinfo

„Семейни войни"

Обичаната телевизионна игра „Семейни войни" след повече от 10 години се завръща в ефир, носейки със себе си много емоции и вълнения, а забавлението ще е задължителна част от предаването. От първи февруари всеки делничен ден от 18.00 ч. две семейства ще се изправят едно срещу друго в търсене на най-популярния отговор, зададен на 100 човека, за да защитят семейната чест с бърза мисъл, реакции и чувство за хумор.

Пролетта идва в Нова ТВ с два премиерни формата нов български сериал и още
netinfo