„Откраднат живот: Възмездието стартира скоро по NOVA
„Откраднат живот: Възмездието стартира скоро по NOVA / netinfo

Възмездието, саможертвата и необратимите последствия от миналото ще бъдат в основата на трети сезон на „Откраднат живот". Най-успешният сериал на медицинска тематика у нас, който спечели милиони зрители с въздействащи лични истории и автентични случаи, се завръща в ефира на NOVA под наслов „Възмездието". „На всекиму според заслуженото. Много неща се случиха през изминалите два сезона и сега е време да дойде моментът за изкупление - за едни то ще е свързано с опрощение, а за други с разрушаване на досегашния живот", разкрива екипът на Dream Team Films, в разгара на снимките на предстоящите епизоди.

Новият трети сезон ще затвори завинаги някои истории и ще отвори нова страница, поставяйки начало на интригуващи сюжетни линии в успешната продукция. Продуцентите загатват за появата на нови герои и акценти на значими социални теми, което с времето се превърна в традиция за сериала.  

Какво ще донесе възмездието на лекарите в МБАЛ „Св. Кирил"? Кои герои ще се докоснат до желаното щастие и кои ще попаднат в забвение? - зрителите ще разберат съвсем скоро в „Откраднат живот: Възмездието" по NOVA.

Повече информация  за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.