т
т / netinfo
Събитието среща на 28 февруари в София ключови мениджъри от ритейл и FMCG сектора, маркетинг и дигитални експерти, и представители на бизнеса

Успешните практики и иновациите в ритейл индустрията и използването на новите дигитални модели и инструменти ще бъдат представени по време на едно от водещите бизнес събития за търговци и маркетолози на списание ENTERPRISE. Трансформирането на бизнеса, новостите и тенденциите в сегмента, предимствата и предизвикателствата пред онлайн и офлайн пазаруването са само част от въпросите, които ще бъдат разгледани по време на форум Мy Success in Retail 4.0 „Дигитална трансформация и иновации в Ритейл сектора”, който ще се проведе на 28 февруари в София.

Сред темите, които ще бъдат разгледани по време на форума са тенденциите в ритейл бранша през 2018 година - глобален и регионален тренд, потребителски нагласи. А също така и новите тенденции в ритейл трансформацията и как се променя клиентското преживяне и бъдещето на модерната търговия в България.

Огнян Попов, основател на Prospecto Group и broshura.bg, Стоян Тачев, Прокурист и ръководител „Проекти и процеси“ Билла България, Андрей Евтимов, Изпълнителен директор, Доверие Брико АД/ Mr. Bricolage/ поканени са Божидар Крапчев, Amazon Lead CEE at Amazon Web services, Ангелина Кръстева, Marketing Manager Personal Care & Digital Change South Balkan Philips Bulgaria, са сред лекторите на събитието.

Форумът ще завърши със специална маркетинг работилница.

Повече информация за форума може да видите ТУК