/ Edna.bg
Три дами - журналистите Галя Щърбева, Анна-Мария Конова и Вероника Димитрова - разказаха за ежедневните предизвикателства на журналистическата професия на първото от поредица специални събития на Edna.bg.

Те разкриха колко смелост е необходима, за да бъдат открити стойностните истории. А магията на писането се крие в любовта към думите и силата, която носят пишещите жени.

журналисти
Edna.bg

Журналистика е интересна професия, но изисква доста жертви, а често зрителите не предполагат колко много усилия и труд стоят зад репортажите, споделиха те. Трите дами открехнаха завесата на професията и разказаха любопитни, трогателни и комични истории. Спомниха си и за моментите, които са ги накарали да се натъжат и разплачат, както и моментите, в които са се смели от сърце. Защото едва ли има по-голяма стихия и сила от Edna пишеща жена!

журналисти
Edna.bg

Водещ на събитието беше Ники Василковски, който очарова публиката и също сподели интересни истории от своя професионален опит.

Ники Василковски,
Edna.bg

Гостите на събитието бяха едни от най-обичаните и четени автори на Edna.bg, редица известни личности, както и част от читателите на сайта.