/ NOVA
Сайтът предоставя полезна информация за отглеждането на домашни любимци
Водещата дигитална медийна и технологична компания Нет Инфо, част от Нова Броудкастинг Груп, добавя към разнообразното си портфолио и платформата DogsAndCats.bg. Уебсайтът събира на едно място качествено и достоверно съдържание, предназначено за всички настоящи и бъдещи собственици на кучета и котки. Полезната информация в платформата е поднесена на разбираем език за всички потребители, които искат да получат допълнителни знания и опит в отглеждането на животните.

Платформата DogsAndCats.bg предлага различни категории, обхващащи широк спектър от теми. Сред тях попадат секции, свързани с най-честите проблеми и техните решения по отношение на здравето, храненето, грижата, хигиената, поведението, възпитанието, размножаването и кастрацията на домашните любимци. В сайта потребителите могат да открият още подробна информация за различните породи кучета и котки, техните навици, начин на отглеждане, характер, външен вид и ниво на общителност.

DogsAndCats.bg предлага още различни трикове, любопитни факти, съвети, горещи теми и отговори на често задавани въпроси за домашните любимци. Всеки ден потребителите могат да се запознават с различна порода куче и котка, а инструмент за търсене с предварително зададени филтри помага в избора на най-подходящия домашен любимец спрямо очакванията и възможностите на бъдещия собственик.