Владо Карамазов се връща в спешното отделение в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“
 „Няма достатъчно думи, с които да опиша работата в „Откраднат живот“ и прекрасните отношения с актьорите. Дали обичам Кая? Налага се да я харесвам, дори и когато не я разбирам. Имаме доста общи неща в биографията, въпреки че тя е импулсивна и буйна, а аз премислям как да постъпя“, разказа актрисата Неда Спасова в "На Кафе". „Ситуацията около Кая ще се раздвижи, защото героят на Владо Карамазов се връща съвсем скоро“, съобщи новината актрисата от хитовия български медицински сериал.

Сред различните забавни истории от снимачната площадка бяха сцените с номера, които Кая и Христо правеха в болницата през изминалия сезон. „Трябваше да полеем Марта Вачкова с огромно количество вода и затова сцената трябваше да се снима само веднъж с две камери. Почти се разсмях, но успях да се сдържа – Марта отигра сцената много професионално“, добави актрисата, която играе ролята на сестра Кая Райкова.

Владо Карамазов
NOVA

Сред предстоящите ангажименти Неда разказа и за участието си в новата постановка в театър „София“, която носи името „Съгласие“. Премиерата на представлението, в което актрисата играе заедно с друга звезда от „Откраднат живот“ – Ирина Митева, ще бъде на 28 март.

Какво ще се случи между Кая и Христо в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.