Изберете своя фаворит на сайта на https://greatmonday.bg
Кучетата заемат главната роля в петата седмица на емблематичната за KINO NOVA кампания „Великият понеделник“. Филмите за верните домашни любимци – „Кучешки живот 2“ и „Четириноги приключения“ ще се борят за любовта на зрителите, а лентата, получила повече гласове, ще бъде излъчена следващия понеделник (9 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Базираният на едноименния роман на Уилям Брус Камерън „Кучешки живот 2” е първият филм, който киноманите могат да поставят на първо място през новата седмица. Бейли отново се събира с Итън (Денис Куейд) и живее щастливо с него и съпругата му Хана (Марг Хелгенбергер). Те помагат на съпругата на покойния им син Глория (Бети Гилпин) в отглеждането на внучката Си Джей (Катрин Прескът), която е и най-новият приятел на Бейли. Когато Глория решава да отведе дъщеря си далеч от дома, кучето получава задачата да пази Си Джей завинаги. Колкото ѝ животи да му отнеме това, Бейли винаги успява да открие Си Джей и да се грижи за нея.

“Четириноги приключения“ е вторият филм, който ще се бори за първото място във „Великият понеделник“. Романтичната комедия разказва за група хора от Лос Анджелис, чийто живот се преплита по невъобразим начин благодарение на верните им любимци. Елизабет е телевизионна водеща, Тара е бариста, Тайлър е доставчик на пица, Грейс и Кърт стават осиновители за първи път, а Дакс е безотговорен музикант. Докато се опитват да направят следващата стъпка в живота си, кучетата взимат нещата в своите лапи, за да помагат в създаването на нови важни връзки. В главните роли влизат редица холивудски звезди, сред които Нина Добрев, Ева Лонгория, Ванеса Хъджънс, Адам Пали, Роб Кордри и др.

KINO NOVA
NOVA

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/ или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник (9 август) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски всяка седмица, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди – професионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.