треска за Оскари
треска за Оскари / nova.bg
KINO NOVA ще раздава награди всеки понеделник по време на премиерния филм
Всеки понеделник в продължение на четири седмици превърналата се в емблематична кампания "Треска за Оскари" ще даде възможност на най-запалените киномани да спечелят награди от KINO NOVA.
 
За да участват в играта, всички желаещи трябва да гледат внимателно премиерния филм в 21.00 ч. и когато видят съобщението "Играй на FB/Kinonova", да посетят Facebook страницата на KINO NOVA. Там ще намерят линк, публикуван за кратък период от време с регистрационна форма.
 
Още тази вечер може да участвате в играта, гледайки първата премиерна лента в "Треска за Оскари" - филмовият феномен "La La Land", номиниран за 14 и спечелил шест награди "Оскар". Филмът ще пренесе всички в романтичен Лос Анджелис и ще разкаже историята на млада двойка, която мечтае за бляскава кариера в шоубизнеса. Холивудският любимец Райън Гослинг влиза в ролята на джаз пианист, който се влюбва в изгряваща актриса, изиграна от чаровната Ема Стоун. Дали любовта им ще издържи на изпитанията, когато успехът е все по-близо?
 
Не пропускайте старта на играта, както и звездните филмови ленти на "Треска за Оскари" всяка вечер от 21.00 ч. само в ефира на KINO NOVA. 
 
Повече информация за филмите можете да откриете в сайта на KINO NOVA, а подробности за играта и във Facebook страницата на KINO NOVA