/ netinfo
Национална лотария е готова рязко да увеличи милионерите в страната с най-новия супер билет „Американски долари“. След като 2017 година определено се превърна в годината на милионерите, идва ново попълнение, което предлага рекорден брой милионни печалби.

С награден фонд от колосалните 150 000 000 лева, билет „Американски долари“ е готов да превърне 18 щастливци в милионери.

България има нов милионер от Национална лотария

Грандиозното изобретение, което се отличава с огромен размер и още по-огромни печалби, дава 40 шанса за успех във всеки един билет. Той може да се превърне в символ на благоденствие и изобилие за късметлиите с 3 ТОП печалби по 3 000 000 лева и цели 15 печалби по 1 000 000 лева. С това щедростта на „Американски долари“ не се изчерпва.

Супер билетът може да изпрати цели 100 късметлии без жребий на щедрата сцена в предаването Национална лотария. В шоуто участниците ще имат шанс да се сдобият с чисто нов автомобил или страхотна сума от 1 000 до 2 400 000 лeва.

30-годишна късметлийка от Първомай спечели 1 милион лева от Национална лотария

Билет „Американски долари“ може да осигури финансов комфорт на късметлиите и с печалби от 10 до 10 000 лева в над 7 043 000 печеливши билета. Щедрото попълнение e вече на пазара.

Билет „Американски долари“ може да бъде закупен на щандовете на Национална лотария, в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell, ЕКО и SNG, търговски вериги EasyPay, Хенди, Internity, FastPay, SDI брокер, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, Net 1, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, Триумф, HIT, СиБиЕс, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.