нова
нова / Nova
Специалният формат на NOVA стартира в 17:00 часа, по NOVA NEWS – от 15:00 и 21:00 часа
Извънредни студиа по NOVA и NOVA NEWS ще следят в реално време динамичната военна ситуация в Украйна и реакциите на България и света, след като Русия започна мащабна военна операция срещу Украйна.

След удълженото издание на сутрешния блок „Здравей, България“, водещата Марина Цекова ще открие двучасовия специален формат „Ударът срещу Украйна“ на NOVA в 17:00 часа.

Извънредното студио на NOVA NEWS,  с водещи Любомир Огнянов и Десислава Пейчева, започва в 15:00 часа и ще продължи до 17:00 часа.

Горещите теми, свързани с военната операция в Украйна ще бъдат дискутирани и в извънредното издание на „Денят на живо“ с Наделина Анева от 21:00 часа по NOVA NEWS. 

Журналистите на Нова Броудкастинг Груп ще информират зрителите за последните събития от Украйна, България и света във всички информационни емисии на NOVA и NOVA NEWS. Свидетелските разкази на хора, намиращи се на украинска територия, преки репортерски включвания, експертни мнения и политически анализи на гостите в извънредните студиа, ще допълнят сложния пъзел в днешния ден. 

Нова Бродукастинг Груп дава възможност на българите в страната и чужбина да следят събитията в реално време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, в уебсайтовете Nova.bg, Vesti.bg, Dariknews.bg, в печатните издания на в. Телеграф и в. Монитор. Достъп до най-важните новини ще осигури и мобилното приложение на NOVA.