Защо харесваме някого още от първата секунда на нашето запознанство, а друг веднага ни става неприятен?

Отговор на този въпрос дава „Теорията на първото впечатление", която е открита от българина Александър Тодоров. Той е професор по психология в един от най-известните по света и трети по престиж университет в САЩ - Принстън.

Неговата история представя Миролюба Бенатова в третия епизод на поредицата си „Българи от Америка" в предаването „Комбина" тази неделя.

Колко дълъг е пътят от Кърджали до Америка? Как един неуспех може да се превърне в успех? И как стереотипите влияят на възприятието ни?

Отговор на всички тези въпроси ще даде професор Александър Тодоров пред Миролюба Бенатова в „Комбина" тази неделя от 16.00 ч. по Нова.

В „Комбина" ще гостуват ексклузивно и Евгения и Николай Баневи. Кой заплашва семейство Баневи и защо има масирана атака срещу бизнеса на милионерите? Отговорите в „Комбина" с Лора Крумова и Галя Щърбева.

Мария Йотова в „Къси разкази" ще ни срещне с един университетски преподавател от Велико Търново.

Пламен Русев в откровена изповед за полицията, като наказателна бригада. Гледайте в „Комбина" на 15 ноември.

Криско - любимецът ментор в „Х Фактор", също ще гостува на Лора Крумова и Галя Щърбева. Как за една година рапърът промени отношението на хората към себе си, след като участва в „Две капки вода" и „Х Фактор" и защо нарича себе си „музикален сводник"? Очаквайте Криско, в една друга светлина.

На финала на „Комбина" финалист от „ВИП брадър".