шеф Манчев
шеф Манчев / netinfo
Алфредо Торес, Люси Иларионов, Валентин Кулагин, Нора Недкова и Борислава Стратиева изненадват зрителите с екзотични менюта всяка делнична вечер от 20.00 ч
„Черешката на тортата“ продължава следващата седмица с разнообразни вкусови комбинации, балансирано съчетани с артистичност, стил и макиаж на вкус. В понеделник вечер очаквайте човека, който изкусно владее езика на тялото - Алфредо Торес. Освен награди в областта на танцовото изкуство, Алфредо ще се бори и за приз в кухнята, залагайки на ястия с истински кубински аромат. Страстта от дансинга ще се пренесе в кухнята, където Алфредо ще приготви едно от най-легендарните и традиционни кубински ястия. Неговата креативност ще вдъхне живот на ястието, което сближава българския дух с кубинската екзотика. Приятелска атмосфера, нестандартни вкусови комбинации за десерт и латино изненади очакват гостите.

Алфредо Торес
netinfo

Във вторник един от най-успешните режисьори в България – Люси Иларионов ще се развихри в кухнята. Той ще „режисира“ четиристепенно меню в лек американски стил за своите гости. Люси ще домакинства в обстановка, съчетаваща уют и професионализъм. Плата от вкусни предястия, богата салата, лек десерт, основно ястие и изненада под символа на американското знаме ще разведрят обстановката и ще оставят гостите на любезния домакин без дъх.

Люси Иларионов
netinfo

Третата вечер от „Черешката на тортата“ ще пренесе участниците в естетичния и провокативен свят на Валентин Кулагин. Младият стилист – гримьор с руско-български корени, ще демонстрира своите кулинарни способности с интернационално меню. Предястия от френски и италиански характер, елегантно компилирани с подхотящо питие, салата в руски стил, основно ястие, луксозен десерт и две изненади, различни по своята провокативност очакват гостите в сряда вечер.

Валентин Кулагин
netinfo

В четвъртък новата Мис Плеймейт – Нора Недкова, освен красота ще покаже и завидни кулинарни умения. Красавицата ще заложи на селекция от морски дарове. Богато меню с изключително разнообразни предястия с хайвер и авокадо, луксозно основно ястие, последвани от лек десерт и мистична изненада, очакват гостите в четвъртия ден от кулинарната седмица.

Нора Недкова
netinfo

Домакин петък вечер е актрисата Борислава Стратиева, която организира топло посрещане и био меню за участниците. Борислава е млада и просперираща звезда, със забележителни качества както на големия екран, така и в кухнята. Менюто й съчетава българската традиция и английския опит. Свежа салата, пица без тесто, традиционно основно ястие, десерт и ритмична изненада за ведро настроение ще предложи домакинята като завършек на кулинарната седмица.

Борислава Стратиева
netinfo

Дали спокойната и приветлива обстановка играе роля в кулинарния сценарий, показва традиционният разбор на шеф Манчев.

Не пропускайте епизодите на юбилейния сезон на "Черешката на тортата" – от понеделник до петък, от 20.00 ч по NOVA.