/ NOVA
Гледайте новите криминални загадки на чаровния следовател и висококвалифицирания полицейски екип
Горещи приключения и екшън емоции ще предложат премиерните сезони на сериалите „Магнум“ и „Специален отряд“ това лято по NOVA. От 29 юли зрителите ще могат да видят пред какви нови криминални загадки ще се изправи чаровният следовател в третия сезон на „Магнум“ – всяка седмица от вторник до четвъртък в 21.00 ч. Новите динамични случаи в “Специален отряд” могат да бъдат проследени от 30 юли. Епизодите от третия сезон на вълнуващата поредица ще се излъчват от понеделник до петък от 22.30 ч.

В четвъртък вечер по NOVA частният детектив Томас “Магнум” и неговият талантлив партньор – бившият агент от МИ-6 Джулиет Хигинс, се завръщат, за да разкрият едни от най-заплетените случаи в Хавай. На помощ отново идват доверените бойни другари Ти Си и Рик, детектив Гордън Кацумото и Куму. Това, което борещите се с престъпността не подозират е, че разплитането на новите криминални загадки ще провокира серия от разкрития, които ще доведат до драматични обрати в отношенията помежду им.

NOVA

Горещи емоции с много екшън предстоят в ефира и с премиерния трети сезон на “Специален отряд”. От 30 юли бившият морски пехотинец Даниел "Хондо" Харелсън и екипът му от специалисти – офицер Дейвид "Дийкън" Кей, треньорът на кучета Кристина "Крис" Алонсо и майсторът на волана Доминик Лука, ще се впуснат в опасна битка с организираната престъпност и бандите в гетата на Лос Анджелис. В същото време сержант Хондо ще бъде зает и с лични предизвикателства, след като става официално попечител на Дарил.

Не пропускайте новите сезони на „Магнум“ от 29 юли в 21.00 ч. и „Специален отряд“ от 30 юли в 22.30 ч. по NOVA.