/ NOVA
В продължение на 8 седмици киноманите ще гласуват кой филм да гледат всеки понеделник по KINO NOVA
Положителни емоции очакват най-големите почитатели на филмовото изкуство в деветото издание на „Великият понеделник“ от 5 юли. В продължение на 8 седмици зрителите ще могат да избират между две селектирани ленти, като всяка седмица сблъсъкът ще бъде тематичен. Победителят в първата кино битка на емблематичната кампания ще стане ясен на 12 юли, понеделник, в 21:00 ч. по KINO NOVA.

В тазгодишното издание за любовта на киноманите ще се борят премиерен филм, подбрани продукции от разнообразни жанрове, както и съвременни български ленти, които ще предложат неповторими емоции и вълнуващи сюжети на публиката всеки понеделник в осем поредни седмици.

Любителите на качествените филми могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ – https://greatmonday.bg/ или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Гласуването ще стартира на 5 юли.

Освен да поемат контрола над телевизионния ефир, по традиция гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят атрактивни брандирани подаръци всяка седмица. В края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.