Седми сезон на хитовия български медицински сериал стартира на 26 февруари от 20:00ч. по NOVA
Иван Юруков ще бъде новото попълнение в актьорския състав на "Откраднат живот: Любовта лекува", който ще стартира на 26 февруари от 20:00ч. в ефира на NOVA. „Св. Анастасия“ ще отвори врати за нови лекари и герои, които ще изпитат измеренията на любовта и собствените си убеждения. “Отново в тим с Дрийм Тийм. И този път с елитни партньори, дейни сценаристи, професионален снимачен екип, в оборудвана база до последен детайл - предпоставка за безспорен успех”, сподели Юруков, който ще влезе в ролята на доктор Деян Табаков.

„Моят герой е неврохирург – занимава се с една от най-тежките материи в медицината. Като цяло, доктор Табаков се държи доста иронично към всички, но причината е именно неговият професионализъм и желанието му да изпълнява перфектно задълженията си. Консултантите ни помагат изключително – понякога в едно изречение има толкова много терминология, че трудно можеш да срещнеш глагол“, допълни актьорът, когото публиката познава от знакови театрални представления, кино продукции и телевизионни участия. През последната година зрителите видяха Иван Юруков във филма „Дъвка за балончета“, както и в шоуто за преобразявания „Като две капки вода“.

Не пропускайте седми сезон на най-успешния български медицински сериал, който ще бъде излъчван от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.