Бърлога на Крадци
Бърлога на Крадци / netinfo
Динамичният екшън ще ни пренесе в Лос Анджелис, където полицията се бори с банкови обирджии
Новото предложение в кината е динамичният екшън „Бърлога на Крадци“, който държи под напрежение през всичките 140 минути. Филмът, който се разпространява благодарение на Лента, част от Нова Броудкастинг Груп, е режисьорски дебют за Кристиан Гъдегаст, известен със сценариите си в други хитови екшъни.

Действието ни пренася в Лос Анджелис, където банка се обира на всеки 48 минути. Градът гъмжи от обирджии, които безцеремонно атакуват клонове дори денем. Пабло Шрайбер и Къртис “50 Cent” Джаксън сформират банда, с която да опитат невъзможното - пробив в най-защитената сграда, тази на Федералният Резерв. Досега никой не е опитвал подобен ход и банката се смята за неприкосновена. Но 30 милиона долара се унищожават там ежедневно, ако някой не успее да ги открадне преди това.

Бърлога на Крадци
netinfo

Полицията има дълга история във войната с обирджиите. Когато инкасо камион бива откраднат, без да са изчезнали пари, а охранителите убити в престрелка, ударна група от отдел Тежки Престъпления се заема със залавянето на бандата. Джерард Бътлър е Големият Ник, водач на отряда, чиито методи са много ефективни, но крайно незаконни. Бруталните полицаи усещат, че е планирано нещо голямо, но дори нямат представа къде и кога.

Филмът показва изключителното майсторство на режисьора да разказва неочаквани истории. Заснет е с огромно внимание към реализма и ще се хареса на всеки, който се интересува от оръжия. Драматизмът се засилва от страхотната актьорска игра и близките планове спомагат за това. Здравеняците и от двете страни на закона изглеждат в страхотна форма, а сблъсъкът помежду им идва бавно, но е неминуем.

Бърлога на Крадци
netinfo

Филмът е с продължителност 140 минути, които минават неусетно, заради увлекателната фабула и неочаквания финал. До последните минути не се разбират мотивите на обирджиите, нито пък успехът на полицейската акция е гарантиран. “Бърлога на Крадци” е същинско екшън приключение, издържано в най-добрите традиции на жанра.

Лента е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространението в България. Сред топ филмовите предложения на Лента за 2017 г. е хитовата българска продукция „Бензин“, която отчете рекордни боксофис резултати, нареждайки се на първо място сред най-гледаните български филми от седем години насам и на второ място за всички времена. Други от успешните български продукции са „Воевода“, вдъхновен от разказ на класика Николай Хайтов, както и „Вездесъщият“, и „Дъвка за балончета“. Към хитовите ленти прибавяме и „La La Land” с Ема Стоун и Раян Гослинг. Най-новото предложение от Лента е „Бърлога на Крадци“, което ще се завърти в кината от 19 януари. Подробна информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.