/ NOVA
Изберете своя фаворит на сайта на https://greatmonday.bg
Втора седмица, изпълнена със смъртоносни опасности, напрегнати моменти и интензивни емоции, ще предложи „Великият понеделник“ с новите две заглавия, за които зрителите могат да гласуват. В надпреварата влизат екшън-трилърите „Колибри“ и премиерната лента „Анна“, а фаворитът на най-запалените киномани ще бъде излъчен в понеделник (19 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение, за което зрителите могат да дадат своя глас във „Великият понеделник“, е екшън-трилърът „Колибри“. Филмът разказва историята за живота на военния ветеран Джоуи (Джейсън Стейтъм), който опитва да се откъсне от света на болката и да се отдаде на любов и праведност. Дезертьорът от Американските специални части ще опита да възстанови разрушения си живот с помощта на чужда самоличност, но тъмният свят на болката, вината и страданието ще го поглъща все по-дълбоко.

Втората лента, която ще се бори за победата във втората седмица на емблематичната кампания е премиерният екшън на режисьора Люк Бесон – „Анна“. В него крехкото момиче Анна (Саша Лус) успява да направи кариера в света на модата и съвсем скоро успява да стане част от елита. Зад красотата на модела обаче се крие мрачна тайна, която ще освободи нейните сили и умения, за да се превърне в най-опасния политически наемен убиец. Част от звездния каст на филма са още: Хелън Мирън, Люк Еванс, Килиън Мърфи и др.

Анна
NOVA

Феновете на седмото изкуство могат да изберат своя фаворит в сайта на „Великият понеделник“ - https://greatmonday.bg или чрез Facebook страницата на KINO NOVA. Лентата, събрала най-много гласове, ще бъде излъчена в понеделник (19 юли) от 21:00 ч. по KINO NOVA. По традиция гласуващите зрители в кампанията „Великият понеделник“ имат шанс да спечелят брандирани тениски всяка седмица, а в края на кампанията трима от всички гласували ще получат една от големите специални награди – професионална машина за пуканки, с която домът се превръща в истински киносалон.

Не пропускайте най-интересното от „Великият понеделник“ по KINO NOVA. Повече информация за кампанията следете и във Facebook страницата на филмовия канал.