/ NOVA
Доктор Стаменова се бори за бъдещето си в „Св.Анастасия“, а доктор Тасев се оказва жертва на нападение
Разрив между любими двойки и разкрития, които преобръщат съдбите на героите, ще последват в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази седмица от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA. Тайната връзка на доктор Стилянова и Орлин ще бъде разкрита от доцент Захариев, а последствията ще изискват радикални действия. Доктор Хинова и доцент Мазов отново ще се изправят един срещу друг, но този път казусът ще бъде предизвикан от състоянието на Стаменова. В центъра на конфликта ще се озове Ина Фотева, която ще трябва да постави ултиматум за бъдещето на доктор Стаменова в болницата и справянето й с тежката зависимост. Нападение срещу Борис ще създаде кризисна ситуация с неясни последствия.

Неочаквано в операционната ще попадне Поли Грънчарова. Съпругата на Орлин обаче няма да присъства като пациент, а като анестезиолог – факт, който ще извади от зоната на комфорт доктор Стилянова. Проблемите между двете двойки ще назреят, а решенията за съвместното бъдеще ще бъдат неочаквани. Доктор Огнянова ще подкрепи доктор Табаков в критична ситуация с пациент. Постъпката й няма да остане незабелязана, а дали тя ще бъде начало на нови отношения между лекарите в „Св. Анастасия“ зрителите ще научат в предстоящите епизоди на най-успешния български медицински сериал.

Поли Грънчарова
NOVA


Не пропускайте новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ тази вечер от 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на “Откраднат живот” и на официалната страница на сериала във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.