/ NOVA
Шеф Виктор Ангелов ще постави на изпитание „влюбените гълъбчета“, как ще им се отрази това - в новия епизод на Hell’s Kitchen
Болезнени уроци по комуникация ще отрезвят готвачите тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България и ще им покажат колко важно е общуването в кухнята. Шеф Виктор Ангелов ще вземе крути мерки, за да им докаже, че ако не се чуват и слушат помежду си отборната игра е обречена на провал. При дамите поколенията отново ще се сблъскат, но този път двата лагера ще се пропукат и нови конфликти ще заплашат да взривят кухнята. В допълнение ще има нов рунд между „красавиците“ и останалите от червения отбор, но катализатор ще са уменията в кухнята и похвала от шеф Виктор Ангелов. Поведението на един от готвачите ще предизвика лавина от неочаквани реакции. При сините индивидуалните битки отново ще са с предимство над отборната, но дали само липсата на комуникация ще се окаже най-сериозният проблем при мъжете.

В миналия епизод двама от сините показаха невероятен хъс и желание в надпреварата помежду си за оцеляване в Hell’s Kitchen България. Реджеп и Цветомир демонстрираха, воля за победа, силни характери, психика, въображение и не на последно място талант в кухнята, по този начин те извоюваха мястото си в Кухнята на Ада. Цветомир се пребори с Реджеп в кулинарния двубой и получи уважението на съотборниците си, но дали това ще има ефект в дългосрочен план предстои да разберем. Докато италианското конте успя да впрегне женската енергия в правилната посока, макар и с по-различен ритъм, то в синята - франсето болезнено разбра, че син отбор няма, а само индивидуалисти, които играят всеки сам за себе си - едни симулираха, други кротко се спотайваха, докато отмине бурята, а трети откровено нямаха търпение резервацията да завърши, за да се отправят в общежитието на заслужена почивка.

Откритият бойкот затрудни шефа на синята кухня, но въпреки това Цецо завърши вечерната резервация. За Калъпчийски обаче това се оказа последната задача в Кухнята на Ада, защото шеф Виктор Ангелов никога не прощава скатавките или липсата на ангажираност към отбора и го наказа с изгонване. Ще има ли още топ готвачи, които ще заслужат справедливия гняв на шеф Ангелов ще видим тази седмица в новите епизоди на Hell’s Kitchen България.

Дневното предизвикателство ще отрезви готвачите и ще им покаже, че общуването в кухнята, е най-важното. Шеф Ангелов ще изпита уменията им да слушат, да разбират и да предават информация. Положението ще е „ни чул – ни видял“ и какво ще стане в крайна сметка предстои да разберем. Зрителите на NOVA ще се радват на специалните гости на Hell’s Kitchen България – балет Веда Джуниър, докато готвачите в кухнята ще се борят за оцеляване. Ще има победители и победени, но при едните поуката няма да бъде достатъчна, за да реши натрупаните проблеми в битката с егото.

Кухнята на Ада
NOVA

Вечерната резервация ще бъде белязана с пристъпи на паника, с директни обвинения, дори и с тежки закани. Шеф Ангелов ще прати един от отборите на „спявка“ като крайна мярка за укротяване на индивидуалисти, но дали това ще доведе до очаквания резултат? В другия отбор ще се натрупва напрежението от взаимни обвинения в липса на общуване между играчите. Как ще завършат отборите вечерната резервация ще разберем след броени часове, но любовта ще е поставена на изпитание. Влюбените гълъбчета Гери и Мишо ще ни радват с любовни страсти и готварски умения, но как това ще се отрази на любовната идилия? Ще има ли още наказани участници в Hell’s Kitchen България и как ще продължи надпреварата за 100 хиляди лева ще стане ясно днес от 21:00 часа по NOVA.

Кухнята на Ада
NOVA

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.