Анна Петрова
Анна Петрова / netinfo
Късметлийката Анна Петрова от село Бегунци спечели първата топ печалба от 1 000 000 лева от билет „Американски долари“. Тя стана десетият милионер от Национална лотария от началото на годината и вторият само в рамките на месец октомври. Преди броени дни играта „Лото 6 от 47“ донесе 2 000 000 лева на щастливеца Йордан Стоилов от Благоевград.

Анна е на 55 години и в момента е безработна. Тя е закупила късметлийския билет от град Баня, а след това с дъщеря ѝ са го изтрили и са попаднали на страхотната печалба. Щастливото число, което им донасe 1 000 000 лева, е 59.

Радостното събитие се случва броени дни преди рождения ден на двете дами, които празнуват на една и съща дата.

„Много се зарадвах, когато видях печалбата. Трябваше ми време, за да осъзная какво се случва“, каза развълнуваната участничка. Тя сподели, че след като късметът я е споходил с огромната сума, вече ще може да си позволи мечтаните екскурзии. „Имам голямо желание да отида в Италия и да посетя град Модена“, каза щастливката. С печалбата Анна планува и да купи апартамент на дъщеря си. „Пожелавам на всички да са живи и здрави, и да изпитат това щастие, което изпитах аз“, каза най-новият милионер.

Със супер билета „Американски долари“ Национална лотария търси още 17 милионери. В него има 3 ТОП печалби по 3 000 000 лева и още 14 печалби по 1 000 000 лева.

Билети на Национална лотария могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Lafka, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, OMV, Shell и ЕКО, търговски вериги EasyPay, Хенди, Internity, FastPay, SDI брокер, I&G Brokers, inmedio, RELAY, 1 minute, Alcohol & Tabakoff, Office 1 Superstore, Net 1, T-post, Фактор И.Н., Alkom, магазини Билла, супермаркети CBA, Триумф, HIT, СиБиЕс, Моят Магазин, Фантастико и VIVACOM.