Менторите в надпреварата избраха своите участници в новия епизод първото онлайн денс риалити у нас
Двата отбора, които ще се състезават в първото онлайн денс риалити у нас – Dance Arena, вече са ясни. В най-новия епизод на поредицата ще видим как двете менторки - Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова – Goldy от студио VS Dance, ще направят финалния подбор и ще представят своите участници. Дали ще има нови драматични сблъсъци между двете менторки, разберете във втория епизод на Dance Arena

танцьори
netinfo

На кастинга за Dance Arena се явиха над 100 участници и до финала достигнаха само най-добрите след прецизен подбор от страна на двете менторки. След доста преговори двете успяха да изберат своите участници. Танцьорите ще се състезават по между си в рамките на четири седмици, като всяка седмица ще получават различна танцова задача. Предизвикателството пред всички отбори ще бъде разучването на нови стилове за особено кратко време. В същото време те ще трябва да заложат на оригиналност и стил, за да могат да победят противниковия отбор. Какво ще коства всичко това на танцьорите, ще разберем в следващите седмици.

танцьори
netinfo

Отборът на Марион Дърова се казва HYPE – и името не е избрано случайно. Идеята на Hype e да покаже енергията, с която отборът ще залее всички на сцената със своята поява. Марион избра петима танцьори, на които изобщо няма да им бъде лесно, защото техният ментор държи изключително много на дисциплината и ранното идване в залата, за да може тренировката да бъде пълноценна и да спечели преднина пред другия отбор. В отбора на Марион има танцьори с различен опит в стилове като хип-хоп, брейк, модерни танци и т.н.

The Gladiators e името на отбора на Виктория Димитрова – Goldy. “Гладиаторите“ избраха своето име, заради танцовата арена, на която ще провеждат своята битка и на която искат да спечелят големия трофей за "най-добро dance crew”.

Повечето от танцьорите на Голди са специализирали в хип-хоп и фрийстал, но не се страхуват да експериментират и в нови стилове. Един от най-силните й участници е бил част от екипа на Dancing Stars във Виетнам две поредни години.

И двата отбора вече започнаха да се подготвят за първата си танцовата си битка. Каква задача ще им даде първият гост-ментор и какви ще са техните реакции, ще разберем в понеделник във Vbox7.com.

Феновете могат да се срещнат с част от танцьорите в Dance Arena на живо тази събота по време на летния фестивал „София диша“. След 18:30 часа в пространството около площада „Св. Александър Невски“ те ще направят уъркшоп по фристайл, в който могат да се включат всички присъстващи.

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък първо във Vbox7.com . Още новини за танцовото уеб риалити може да откриете и във Facebook.