Изборът им на локации преминава от класическите паркинги до масите на официални събития
Холивудските звезди не са особено срамежливи и често споделят моменти от своя сексуален живот. Сексът на обществени места не се оказва табу за тях, а изборът им на локации преминава от класическите паркинги до масите на официални събития, съобщават от Vbox7. Ето и кои са най-разкрепостените от тях, които нямат проблем да правят секс на места, където могат да бъдат видени.

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърд

Що се отнася до секс на обществени места не сме изненадани от избора на Сайръс. Тя споделя, че двамата с Хемсуърд са правили секс под масата, по време на партито на Vanity Fair след Оскарите.

Зак Ефрон

Актьорът споделя, че не изчакал края на абитуренския си бал. С приятелката си, с която ходели от три години решили да го направят още там.

Хилъри Дъф

Въпреки липсата на подробности, актрисата споделя, че е правила секс на публично място след игра на „Никога не съм“.

Роби Уилямс

Британският актьор разкрива, че му се е случвало да прави секс навсякъде, особено, след като прекали с алкохола и наркотиците. Влакове, самолети, барове и паркинги са част от обществените места, на които Уилямс губел задръжките си.

Ким Кардашиян

Пред своите последователи Ким споделя, че най-публичното място, на което е правила секс е в киносалон.

Дрю Баримор и Фабрицио Морети

Бившият на актрисата признава, че им се случило да правят секс на обществено място и да ги хванат. Мястото е дамската тоалетна на операта, а възмутена възрастна дама повикала охранителя, който ги изгонил от сградата.