дълга коса
дълга коса / netinfo
32-годишна съвременна Рапунцел има коса почти до земята. Малгожата Кулчик живее в Източен Лондон и планира да учи информационни технологии. Русата й коса стига до глезените и жената може дори да я увие около тялото си като рокля.

Съвременната Рапунцел е с коса до глезените и живее в Микронезия (ВИДЕО)

Малгожата признава, че се гордее с дългата си, която има от малка, а от две години не я е подстригвала. Поддържа я с домашно приготвена маска, като има няколко рецепти, но основно залага на кокосово масло. Признава, че след като измие косата си и с шампоан, й отнема 20 минути да я изсуши.
 
Вижте и момичето, което не е подстригвано от раждането си (ВИДЕО)

Малгожата не смята да отреже дългите си коси. Не си представям да имам къса прическа, няма да ме познаят, казва тя. „Косата е това, с което съм известна. Хората я харесват. Когато вървя, те ми се усмихват и ми правят комплименти“, казва тя, цитирана от британския вестник „Сън“.

Според нея косата не й създава допълнителни грижи, свикнала е да е дълга и се старае да изглежда здрава и добре поддържана. Освен това бързо се справя с прическите, за което приятелите и познатите й се учудват.

Вижте и китайската Рапунцел с нейната 3-метрова коса (СНИМКИ)
През миналата година Малгожата създава акаунт на косата си в социалната мрежа Инстаграм, като идеята й бил там да обменя опит и съвети с други хора. Повече от година по-късно има 5000 последователи, които коментират снимките и видеата, които тя публикува.