Забраненото шоу на Рачков
Забраненото шоу на Рачков
Броени дни преди Международния ден на детето „Забраненото шоу на Рачков“ събра на сцената си култови образи, познати от детството на поколения българи. Малки и големи се усмихнаха отново със Слава Рачева и Педя Човек - Лакът Брада, Кака Лара, Графа, Бате Енчо, Криско.

На сцената бяха и децата от вокална група Бон-Бон и малките балерини от школата на примабалерината Маша Илиева. Много музика, танци, забавни предизвикателства и емоционални моменти запалиха детската искра в зрителите на NOVA в неделната вечер.

На дивана на Рачков пръв седна обичаният български изпълнител – Графа. Водещият припомни с архивни кадри и първите му певчески изяви като дете. Певецът не пропусна да поздрави публиката с песента си „Химера“ и акустично изпълнение с китара на баладата „Давам всичко за теб“. Веднага след него зрителите се срещнаха с един от най-емблематичните детски образи – Педя Човек - Лакът Брада. Актрисата Слава Рачева влезе в студиото с култовата кукла и разказа любими истории от най-ранните си години.