Март, Ана Мария и Венцислава излизат на Арената за оцеляване
„Кутията на Пандора“ продължава да променя плановете на войните в „Игри на волята: България“. След втората номинационна битка стана ясно, че не двама, а трима участници ще се борят за оцеляването ви в шоуто. Мъжете на Славяни излязоха на Арената с ясната мисъл да загубят. Двете племена се изправиха в индивидуални двубои, в които на платформа в морето трябваше да избутат противника във водата. Траки взеха безапелационна победа с 5:0, без да знаят, че повече от половината Славяни играха симулативно.

Ана-Мария изпрати Март на битка за оцеляване в „Игри на волята“ (ВИДЕО)

Номинациите протекоха без изненади и за втори пореден ден номинирана е Ана-Мария. И този път певицата получи шанса да отвори „Кутията на Пандора“, която вчера я спаси. Днес Кутията й даде шанса да избере войн от племето на Траки, който също автоматично да бъде номиниран и да се бори наравно с нея и Март в петък за оставането си в играта.

NOVA

Какви обрати донесе „Кутията на Пандора“ в „Игри на волята“? (ВИДЕО)

Ана-Мария избра това да е Венцислава, защото смята, че контузията на ръката й още не е отшумяла. Но дали това е правилният избор и двамата Славяни ще успеят да се спасят за сметка на военната от Траки? Каква ще е битката този път и дали Ана-Мария, която всички смятат за най-слабия участник няма да ги изненада и да се спаси? Кой ще е поредният напуснал шоуто ще разберем от 21.00 ч. по NOVA.

NOVA

Тази вечер от 22.00 ч., веднага след епизода, следва и „Игри на волята: студио“. Този път гости на Александра Сърчаджиева ще са психоложката Соня Щерева и риалити героят Николай Мартинов. Предстои да разберем какво смятат двамата за предаването, кои са фаворитите им, както и какво ще попитат напусналия играта.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram