Ще саботират ли мъжете от Славяни битката за втори номиниран?
Проведе се първата номинационна битка с новите племена в „Игри на волята: България“. В нея войните трябваше да плуват до понтон във водата, да се качат на рамка и да скочат от нея във водата. След това трябваше да освободят части от пъзел и с плуване да ги закарат до брега. След като бяха събрали всички части по двама от всяко племе трябваше да сглобят пъзела-пирамида. Реденето на детайлите обаче се оказа трудна задача за Добрин и Венцислава от Траки и Ана-Мария и Радостина, които вече защитават честта на Славяни.

NOVA

Забавянето им накара водещата да разреши включването на по още един участник, който да помогне, но в крайна сметка Добрин се оказа най-съобразителен и нареди пъзела, с което донесе победата на Траки, а Славяни отидоха на съвет.

Какви обрати донесе „Кутията на Пандора“ в „Игри на волята“? (ВИДЕО)

NOVA

Двете нови в племето дадоха гласа си за Март, а като основна причина посочиха контузията му. Мъжете от своя страна номинираха Ана-Мария, защото я смятат за най-слабия играч и по този начин тя събра три гласа и беше номинирана, което освен това й даде възможност да отвори „Кутията на Пандора“. Така оперната певица получи шанс да избере да се размени с друг от своето племе или да приеме номинацията.

Ана-Мария реши да се размени с Март, затова той ще се бори за оцеляването си. „Ако беше запазила номинацията си, щеше да спечели уважението ни“, бяха първите думи на Веско.
Изненадващата номинация на Март обърка плановете и сметките на тримата мъже Славяни, които смятаха, че с идването на Радостина и Ана-Мария ще са в безопасност и при нужда ще номинират някоя от тях.

Тежката лична история на Юлиян от „Игри на волята“ трогна дори враговете му (ВИДЕО)

След „Кутията на Пандора“ обаче ситуацията се промени и мъжете взеха решение да загубят следващата битка за номинации и да номинират отново Ана-Мария. Така според тях Март ще си гарантира оцеляването в племето и ще се върне след битка с най-слабия противник в предаването. Дали това няма да  се окаже грешната стратегия и в седмицата на обратите да видим съвсем друг развой на събитията? Това ще разберем от 21.00 ч. по NOVA.

NOVA

Сега предстои втората номинационна битка за седмицата. Мъжете от Славяни излизат с мисъл за загуба, а Траки максимално мотивирани отново да победят. Какво ще се случи, кой ще спечели, кой ще бъде номиниран и какво ще има в „Кутията на Пандора“ този път, всичко това в четвъртък, 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram