Траки спечелиха битката, но ще спят в рибарската хижа
„Когато печелиш не знаеш какво губиш, а когато губиш не знаеш какво печелиш“, с тези мъдри думи посрещна Александра Сърчаджиева племената в битката за територия и те не успяха да разберат какво им казва, не и докато не приключи битката.

Траки запазиха комфорта си в лукса въпреки Юлиян (ВИДЕО)

В седмицата на обратите, Славяни и Траки се бореха за вилата. В битката по трима от всяко племе трябваше да развържат морските възли, за да освободят дървени бурета, след което да се качат на тях и с помощта на греди да се придвижат с тях по трасето.

NOVA

На края трябваше да подредят буретата едно върху друго, да се покатерят отгоре и да свалят торбичка, в която имаше 4 топки. Финалното изпитание беше за баланс и координация. Племената трябваше да пренесат топките от началото до края на специална маса, като ги държаха само с метални лъжици. Тримата мъже от Славяни трябваше да участват във всички етапи от играта, докато Траки се разделиха.

NOVA

Мъжете бяха на първата част, а жените на втората и това им донесе успех и те спечелиха битката.

NOVA

Като победители Траки получиха правото да отворят „Кутията на Пандора“ и разбраха, че обратите започват още в началото на седмицата. Победителите всъщност трябва да отидат в рибарската хижа, а загубилите в луксозната вила. „Важното в тая игра са победите, независимо къде ще спим“, беше анализът на Пламен.

NOVA

Напрежението при Траки продължава, независимо от поредната победа. В основата този път са близначките, които се скараха и с Пламен.  Жените не спират да обсъждат Юлиян и смятат, че той се държи зле с тях, защото е имал тежко детство и не е бил обичан. Това им предположение се потвърждава, когато Юлиян решава да сподели с всички, че наистина е имал тежко детство и, че майка му не го е обичала, а до втори клас е живял в пълна мизерия с нея в Свищов. „Истинското нещо е да можеш да прощаваш. Прощавам й“, казва Юлиян, но дали това е така и дали наистина е простил, ще разберем в следващите епизоди.

NOVA

Днес предстои капитанската битка. Каква ще бъде тя в седмицата на обратите? Кои ще са капитаните и какво ще си спечелят от „Кутията на Пандора“ ще стане ясно от 21:00 ч. по NOVA.

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram