/ netinfo
Отборът на Момичетата и на Групите размениха "вокални юмруци" в седмия лайв на шоуто
В Нощта на дуетите Марио и Виктория напуснаха сцената на X Factor. В безпрецедентната надпревара в историята на шоуто между отбора на Момичетата и на Групите пред елиминации бяха изправени единственият дует и Ева.
 
"За нас беше невероятно преживяване. Продължаваме напред", споделиха Марио и Виктория, които ще продължат със свой музикален път.
 

netinfo


Емоции, продиктувани от наближаващия финал, се оказаха двигател за финалистите в седмия лайв. Йоана окончателно завоюва позиции в сърцето на Заки, който я обяви за свой фаворит в шоуто. Малко по-късно една от най-оригиналните участнички в шоуто обра овациите за втори път с истински звезден дует с Ева и When you believe на Уитни Хюстън и Марая Кери.
 
Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Конфликт, последван от сдобряване се разигра между Милена Цанова, Саня и вокалния педагог - Искра Милкова. След неразбирателство по време на репетиции, финалистката призна, че има непокорен характер и се радва, че може да разчита безрезервно на своите ментор и педагог.
 

netinfo



4 Magic разплакаха Любо Киров с песен на един от истинските му кумири - Майкъл Джексън.
 
"Може да звуча сантиментално, но това парче значи много за мен и се радвам, че го изпълнихте по този невероятен начин и с тази впечатляваща визия", сподели той след финала на Man in the mirror. Въпросът дали едно 15-годишно момиче може да надгради песен на Джон Ленън, се превърна в дебат за журито след изпълнението на Мирослава, която направи своя интерпретация на Imagine.
 

netinfo


Следващата неделя финалистите ще се отправят към едно от най-големите изпитания за сезона - полуфинала на X Factor "Сътворението на звездите".

ктуални новини ще откриете на уебсайта на X Factor, както и на FB страницата на предаването.Епизодите на шоуто можете да видите на Nova Play, а отделни изпълнения можете да видите на официалния канал на шоуто във vbox7