Каква е мотивацията на една жена, родила преди 6 месеца и активно кърмеща, да постави пред себе си предизвикателството да влезе във форма за нула време? Това ще разберем в новия специален проект на влогъра Наталия от Natali’s Beauty, „Влез във форма“. До момента позната със своята страст към гримовете, модата, козметиката и триковете за красота, този път младата майка на 6-месечно момченце, решава да предприеме крачка към възвръщане на старото си „аз“.

В продължение на 6 епизода в периода март-август, влогът „Влез във форма“ ще проследява ежедневието й по отношение на хранене (как и какво си готви и похапва), движение, спорт, разходки, емоции, изкушения, умора и щастие.

Майка показва как се влиза във форма след раждането на 5 деца (СНИМКИ)

„След 5 месеца ще стана на 30 и именно това е моята мотивация да започна да работя по възвръщане на предишната ми форма, а защо не и да се сдобия с още по-добра версия на себе си. Но истината е, че искам да променя не само фигурата си, а и философията си на живот – искам да живея максимално най-добре, да съм пълна с енергия, да се чувствам тонизирана, да имам здрав дух и здраво тяло за много игри и приключения с детето ми. “, казва Наталия.

диата
ThinkStock/Getty Images

В стремежа си да възвърне предишната форма на тялото си, тя решава да стартира поредица от влогове, в които да покаже как с много желание и не по-малко усилия човек може да подобри не само обвивката си, но най-вече начина си на живот.

За всяка дама мотивацията може да е различна – просто да иска да влезе в топ форма за летния сезон, да има своите килограми за сваляне или просто да иска да е по-тонизирана, което със сигурност би се получило с приема на по-добра храна в комбинация със спорт.

Шест начина да запазим мотивацията и да не се отказваме от тренировките

Какви са стъпките към това обаче, които самата Наталия смята да следва:

- Разговор с професионален консултант по кърмене доколко са възможни диетите за жени, които все още искат да кърмят
- Среща с диетолог, който да й разпише режим, с който да сваля плавно килограми
- Да започне да тренира, за да поддържа добра физическа форма с активност

Какво ще я посъветват професионалистите и как започва приключението „Влез във форма“ – вижте във видеото! Ако сте решили и вие да влезете във форма заедно с Наталия – не пропускайте видеата в канала на Natali’s Beauty.

И още:


Херцогиня Катрин в перфектна форма след раждането

И една минута движение дневно е полезна за здравето

Бърза диета за блестяща фигура след раждане

Десетте най-полезни упражнения, които всеки може да прави

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук