„Военни престъпления” с премиерен за българския ефир сезон
„Военни престъпления” с премиерен за българския ефир сезон / снимки: Нова тв

С премиерния си за българския ефир шести сезон хитовата поредица „Военни престъпления" (NCIS) ще донесе нова порция криминални сюжети за зрителите този петък, 14 септември, в ефира на Нова ТВ.

Сериалът с деветгодишна история е определян от телевизионните критици като много повече от екшън драма, а в епизодите от новия сезон сюжетът ще продължи да изненадва зрителите със сложни криминални случаи, напрегнати моменти и комични ситуации от динамичното ежедневие на специален агент Лирой Джетро Гибс и неговия екип.

Миналата година „Военни престъпления" бе обявен за най-гледаната телевизионна поредица в САЩ, като в рейтинговите класации изпревари дори легендарния „От местопрестъплението".

От убийства и шпионажи, до терористични атаки и отвлечени подводници, изправени пред различни стресови ситуации, героите на 'Военни престъпления" продължават да се опитват да разгадаят престъпленията във флота по цял свят.

Военни престъпления с премиерен за българския ефир сезон
netinfo

В шести сезон предстоят изненадващи промени в отдела, а след смъртта на Джени Шепърд, която бе убита в края на пети сезон, е назначен нов директор, използващ непопулярни методи в работата си, които не са по вкуса на всички. Още в първия епизод от сезона ще видим чаровната Лиза Лапира в ролята на агент Лий. Тя ще се промъкне в новосформирания тим на номинирания за Еми и Златен глобус Марк Хармън, а за да изпълни тайната си мисия, няма да се спре пред нищо, дори и пред убийство.

Броени дни преди премиерата на десетия сезон на „Военни престъпления" на американска земя в края на септември тази година, поредицата е оставила зад гърба си цели пет награди за „Най-добър сериал", четири приза „BMI" за филмово и телевизионно изкуство, две номинации за награда "Еми", както и рекордната аудитория от 23 милиона за епизод.

Военни престъпления с премиерен за българския ефир сезон
netinfo

В новия сезон действието във „Военни престъпления" ще пренесе зрителите в опасен кръг от неразгадани ситуации, а в края на сезона екипът ще бъде изправен пред сложна дилема, от която ще зависи дори животът на един от агентите.

Сред звездите на „Военни престъпления" са Марк Хармън (в ролята на Джетро Гибс), Майкъл Уедърли (в ролята на Тони ДиНозо), Коти де Пабло (в ролята на Зива Давид), Поли Перет (в ролята на Аби Шуто), Шон Мъри (в ролята на Тим Макгий), Дейвид Маккалъм (в ролята на д-р Малард).

Военни престъпления" можете да гледате всеки делничен ден от 22.30 часа по Нова ТВ.

Военни престъпления с премиерен за българския ефир сезон
netinfo