Стефан Илчев, ТИТА, Мария Илиева и Милко Калайджиев са финалистите в седми сезон на „Като две капки вода“. Четирите звезди завоюваха първите позиции на полуфинала на уникалното шоу за преобразявания, а на 27 май ще се изправят в най-важната надпревара за сезона. По време на дългоочакваният финал всеки от тях ще заложи на специален образ, който да спечели подкрепата на публиката. По традиция зрителите ще видят останалите участници в изненадващи дуети, които ще съчетаят талант и емблематични образи.  

Култови парчета, танци и оперни изпълнения на сцената на „Като две капки вода“ (СНИМКИ)
 
Култови парчета, танци и оперни изпълнения предизвикаха участници да покажат нова страна от своето амплоа по време на изминалата вечер. Победител в дванадесетата нощ на имитациите беше Деси Добрева, която сбъдна своята детска мечта с образа на Монсерат Кабайе и изпълнение в компанията на оперния певец Борис Луков. 
 

Към журито на полуфинала се присъедини и Катя от дует „Ритон“, която сподели адмирациите си към участниците. „Тази вечер ти беше истински MC!“, заяви Фънки след изпълнението на Папи Ханс като MC Hammer, който повтори със замах стъпките на певеца.
 

Зов за свобода и десетки движения в сценичен сюжет бяха част от изпълнението на Петя Буюклиева като Арета Франклин. Стефан Илчев изправи на крака публиката с образа на Емил Димитрова, предизвиквайки сълзи в очите и бурни аплодисменти от Ники Априлов Данчо Караджов, които бяха сред специалните гости в публиката.

Като две капки вода

ТИТА се преобрази в сексапилната Никол Шерцингер, но с нетипично за певицата оперно изпълнение от мюзикъла „Фантома на операта“.

Като две капки вода

След като се преобрази във вокала на група Сигнал, Милко Калайджиев получи специален подарък от Данчо Караджов, който му подари първата плоча на групата с 40-годишна история.

Като две капки вода

Дебютният сингъл на Каризма беше сценичното предизвикателство за Мария Илиева, която получи поздравления за тембъра и имитацията на жестовете на двамата изпълнители.  
 
Не пропускайте финала на „Като две капки вода“ на 27 май от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата на предаването , Официалния Instagram на предаването и сайта за актуални новини. За повече видео материали следете канала на "Като две капки вода” във Vbox, а целите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY.