/ БГНЕС
Уил Смит реагира пред "Ню Йорк Таймс" за автобиографията на съпругата си и за многото разкрития, които тя е направила в нея. В автобиографията си Джейда Пинкет Смит си спомня за мрачни периоди от миналото си. В "Достойно" 52-годишната актриса разказва за няколко пристъпа на депресия, мисли за самоубийство и за факта, че е била разделена със съпруга си Уил Смит в продължение на седем години.
 

Последният реагира на изявленията, направени от майката на децата му. 55-годишната американска суперзвезда написа в имейл до New York Times, че книгата "един вид го е събудила". "Тя е живяла по-краен живот, отколкото той си е представял, и е по-издръжлива, интелигентна и състрадателна, отколкото той си е представял", се казва на уебсайта на американския ежедневник.

Джейда Смит: С Уил сме разделени от 7 години

"Когато си бил с някого повече от половината си живот, настъпва един вид емоционална слепота и много лесно можеш да загубиш чувствителността си към неговите скрити нюанси и фини красоти", казва Уил Смит.

В книгата си Джейда Пинкет Смит разкрива, че е консумирала аяхуаска - халюциногенен наркотик, произхождащ от Южна Америка. "Аяхуаска ми помогна, тя ми даде интимност, която никога преди не бях имала. Мислите ми за самоубийство напълно изчезнаха", споделя тя пред People.
БГНЕС