Остров Бали е кътче от рая с екзотична красота, безкрайно море, плаж и слънце. Идилия, за която мечтаем всички. Е, има 3 зодии, които имат най-голям шанс да се окажат Бали късметлиите на годината. Ако вие сте сред тях, не се чудете, а веднага задействайте нещата за вашето пътешествие до там, в момента звездните влияния са изцяло на ваша страна за подобно приключение. Ето кои са трите зодии, които ще пътешестват до Бали:

Лъв

Лъвовете ще покорят Бали още в първата половина от годината. Пътуването  до там ще им помогне да релаксират, да открият нови хоризонти, да си починат, а защо не и да срещнат новата любов, за която копнеят.

Какъв пътешественик си според зодията? (ВИДЕО)

Дева

Те ще предприемат пътуване до Бали с цел себеразвитие и духовно израстване. Това ще им помогне да открият много нови истини за себе си и да намерят своето житейско призвание.

Бали
ThinkStock/Getty Images

Скорпион

Представителите на този зодиакален знак ще предприемат пътуване до Бали със своята интимна половинка. Престоят там ще им потвърди, че са открили жената/мъжа на живота си и нищо чудно да направят стъпка напред във взаимоотношенията си като годеж или зачеване.

Бали
ThinkStock/Getty Images


И още:

10-те най-щастливи държави в света (СНИМКИ)

8 трика за багажа, които ще улеснят пътуването ви (ВИДЕО)

Тайната на щастието за всяка зодия (ВИДЕО)

Трите зодии, за които 2019 година ще бъде незабравима (ВИДЕО)

Откъде идва изразът „Пантелей пътник"?

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук