/ NOVA
Зрителите ще могат да гледат интригуващи филмови предложения с неочакван край всеки делничен ден в 18:00 ч.
Трета седмица със загадъчни престъпления и опасни приключения очаква зрителите на KINO NOVA със специалната селекция от криминални мистерии – всеки делничен от 18:00 ч. Интригата се заплита в понеделник (15 януари) с първото интересно предложение -
„Цветарница на мистериите: Последният детайл“, в който звездната актриса Брук Шийлдс се превъплъщава в образа на собственичката на цветарница в Илинойс Аби Найт. В лентата красивата бивша адвокатка отново попада в центъра на загадъчни събития, когато неканен гост на сватбата на братовчедка й е открит мъртъв. Любопитството на Аби надделява и тя започва свое собствено разследване, в което на помощ отново ще се притече бившият частен детектив Марко (Бренън Елиът).

Цветарница на мистериите
NOVA

В следващите три дни от 18:00 ч. зрителите ще могат да гледат вълнуващата филмова поредица с участието на Кели Мартин - „Мистериите на Хейли Дийн“, базирана на бестселърите на Нанси Грейс. Във вторник (16 януари) в ефира на KINO NOVA ще бъде излъчена лентата „Мистериите на Хейли Дийн: Смърт по време на служба“, в която психологът и бивш прокурор Хейли Дийн помага на приятеля си детектив Гарланд Финчър (Вив Лийкок) в разследването на убийство на морски пехотинец. С нарастващия списък от заподозрени, всеки от които изглежда има сериозен мотив, Хейли използва своите умения, за да открие уликите, които ще ги отведат до убиеца.

Героите се впускат в ново приключение в сряда (17 януари) в „Мистериите на Хейли Дийн: Рецепта за убийство“. Психоложката отново ще помага на детектив Гарланд Финчър, този път в разследването на серия от убийства в болница "Атланта Мемориал". Уменията на Хейли, невероятната й способност да вижда скритото в хората и страстта й към справедливост я повеждат през лабиринт от улики, които успешно я насочват към убиеца.

Мистериите на Хейли Дийн
NOVA

Но с доближаването до истината, Хейли се превръща в следващата му мишена. Каква ще бъде развръзката, зрителите могат да гледат в 18:00 ч. по KINO NOVA. Напрежението се покачва в четвъртък (18 януари) с „Мистериите на Хейли Дийн: Наказание за убиеца“. Предсрочно освободен престъпник, за когото Хейли Дийн е помогнала да бъде вкаран в затвора, е убит. Приятелката на Хейли, прокурор Паулина Д'Орацио, е обвинена в престъплението. Психоложката и партньорът й Финчър Гарланд трябва да открият истинския убиец, за да оправдаят Паулина, която може да бъде осъдена на доживотен затвор.

В петък (19 януари) зрителите на KINO NOVA ще могат да гледат премиерното заглавие “Близо до опасността”. Главните роли в трилъра са поверени на Кристи Мърдок, Алиша Рикарди, Джеймс Хайд, а режисьор е Джон Мурловски. Сюжетът на лентата се завърта около Роксана, за която ролята на подкрепящата съпруга има висока цена. Малко след като се съгласява семейство в нужда да се настани до дома им, започват да се случват странни неща, които водят до изчезването на дъщеря. Къде е Мейси и кой е виновен, не пропускайте в петък от 18:00 ч.

Близо до опасността
NOVA

Повече информация за филмите можете да откриете на сайта, както и във Facebook страницата на KINO NOVA.