Престъпните банди се занимават с убийства, наркотици, рекет, кражби и отвличания. Те дотолкова са се разраснали, че на официалните власти вече им е доста трудно да се борят с тяхната престъпна дейност. Вижте едни от най-опасните престъпни банди по света:

Френската банда Ракая

Членовете на тази банда нямат специално облекло, което да ги отличава. Единствената им отличителна черта е, че запасват крачолите на панталоните си в чорапите. Обикновено те се събират в по-бедни квартали и станции на метрото и слушат музика. Те закачат всяка жена, която мине край тях. Членовете на Ракая не се бият и не крадат, както повечето банди. Тяхната основна цел е да преспят с колкото се може повече жени.

Якудза, Япония

Якудза набира членовете си от хора, идващи от покрайнините на обществото. Отличителен белег за принадлежност към мафията са многобройните татуировки по тялото – или отсеченият безименен пръст на лявата ръка, явен знак за лоялност към мафиотския бос след предходно предателство спрямо него и клана. Самите членове на Якудза се смятат за рицари-защитници на слабите.

Якудза
netinfo

Тапори, Индия

Членовете на бандата Тапори са обикновено по улиците и се опитват да измамят туристите. Те се стремят да демонстрират, че имат много пари и носят много бижута. Освен това си мажат косите с големи количества гел. Тапори не нападат чест, но са изкусни измамници.

Кани, Испания

По улиците на големите градове в Испания често се срещат групички от бандата Кани. Членовете и са млади мъже, които се събират на публични места и често нападат хора без никаква причина. Те винаги носят тъмни очила.

банда
netinfo

Арс, Израел

Членовете на израелската банда определят себе си като силно религиозни. Обикновено носят бейзболни шапки, на които е избродирано знамето на Израел. Те не се молят в храмовете, а по улиците. Носят обемни златни бижута и слушат силна музика на публични места. Понякога започват бой с някой минувач без причина.

Вижте още:

Най-сексапилният престъпник в света излезе от затвора (СНИМКИ)

Японската мафия с официален сайт

Руската мафия укрепва позициите си в цял свят

Коя е най-богатата и процъфтяваща мафия в света? (СНИМКИ)