Стартира финалната седмица на шоуто
Ерата на племената приключи, вчера бяха свалени знамената на Траки и Славяни. От този момент играта е всеки срещу всеки. Всеки ден ще се провеждат по две битки, първата е за имунитет. В нея участват всички войни и най-добрият ще печели правото да не бъде номиниран, а останалите ще отиват на съвет и ще избират по двама участници, които ще излизат в битка за оцеляване.

Този път битката за имунитет беше колелото на смъртта. В нея воините излизаха един срещу друг на случаен принцип, като до финала успяха да стигнат Юлиян и Добрин. Най-добър се оказа Юлиян, който победи Добата с 2:1 и по този начин се продължи напред, а останалите отидоха на съвет.

Игри на волята

С най-много гласове беше Томас, като основната причина за номинациите му беше, че останалите го смятат за силен и комплексен играч и смятат, че ще е по-добре той да отпадне.

Венцислава и Добрин бяха с по два гласа и финален глас имаше войнът с имунитет, който да реши кой да е вторият номиниран. Без изненада Юлиян избра това да е Венцислава.

Игри на волята

В битката между Томас и Венцислава, двамата първо трябваше да изкопаят дупка в пясъка и да минат под греда, а след това да наредят пъзел. На първото изпитания Томас беше по-бърз и успя да мине под гредата първи. Венцислава обаче успя да навакса и въпреки че започна по-късно да реди пъзела, успя да го нареди първа и по този начин спечели битката и остава в „Игри на волята: България“, а Томас напусна шоуто.

Игри на волята

„Ако трябва да избирам кой да спечели, избирам Веско“, бяха последните думи на Веско.

Утре предстоят поредните две битки в шоуто. Първо ще е битката за имунитет, а след нея и елиминационния двубой. Кой ще успее да се спаси от номинация? Кои двама войни ще са номинирани и кой ще е поредният участник, който ще напусне шоуто ще разберем утре от 21:00 часа по NOVA.

Игри на волята

Всичко за предаването следете на страницата на NOVA, както и във Facebook и Instagram