Том Круз на порното няма търпение да срещне Линдзи Лоън
Том Круз на порното няма търпение да срещне Линдзи Лоън / снимки: Reuters

Скандалната Линдзи Лоън напоследък се сблъска с ред неприятности, които обърнаха част от обществото срещу нея. Но един от верните й почитатели няма търпение да я види на снимачната площадка.

"Единствените лоши неща, които съм чувал за нея, са били от пресата", настоя актьорът от индустрията за възрастни Джеймс Дийн, който ще работи с чаровницата в новия проект The Canyons.

В интервю за местен таблоид звездата, считана за "Том Круз на порното", освен това обяви, че изгаря от нетърпение да я срещне. "Всеки ден с нея ще бъде невероятен", увери той. Въпреки това Джеймс призна, че сърцето му винаги ще остане в порното, откъдето започна кариерата му, пише БГНЕС.

"Мечтата на живота ми бе да снимам порно. Исках да го правя, докато съм жив. Но бе време за лека промяна. Масовото кино е великолепно, но порното е нещо повече от това", обясни Дийн.

Филмът The Canyons разглежда младежта, блясъка и секса в съвременното общество на Лос Анджелис. Сценарият е дело на Брет Ийстън Елис - човекът, написал "Американски психар" и "Правилата на привличане".

Самата Линдзи малко се безпокои от голите сцени, в които ще си партнира с истинска порнозвезда. Въпреки че актрисата вече успя да покаже своите прелести на страниците на мъжкото списание "Плейбой", тя е обезпокоена от голотата в The Canyons.

"Линдзи и нейният екип се тревожат от напълно голите сцени. От нея се иска да излезе така, както майка я е родила, секссцените са изключително натурални и всичко се показва много ясно", разказа източник от снимачната група.

"Том Круз на порното" няма търпение да срещне Линдзи Лоън
netinfo