/ Gulliver/Getty Images
Тези актьори не се славят с хубавата си осанка, а с актьорските си умения. Мнозина дори ги смятат за грозни, но те са любимци в киното.

Хю Лори - Всички се влюбиха в д-р Хаус, разбира се. Наистина зрителите първо се влюбиха в лекаря, а едва след това – в самия Хю. И това е много странно. Защото с такава външност, ако играеш и малко агресивен социопат, едва ли би трябвало да си любимец. Но явно минус и минус даде плюс. Защото докато Лори играеше комедийни роли, на никого не му хрумна да го смята за сладък.

БГНЕС

Бенедикт Къмбърбач - Чували ли сте шегата за това как Къмбърбач бил объркан с парче сирене? Не става дума само за играта на думи с фамилията му. Известният с ролята си на Шерлок Холмс актьор донякъде напомня на млечния продукт. Или има погледа на мъртъв вълк. Но това е без значение, защото според феновете му той просто е гениален актьор.

ФНФ

Ейдриън Броуди - Слабо лице, прекалено дълъг нос и очи, пълни със скръб. Да, въпросът е може би точно в този поглед на куче от породата басет. Броуди винаги изглежда толкова нещастен, че е невъзможно да не го обичаш.

Gulliver/Getty Images

Дани Трехо - Почти всеки герой на Tрехо е обикновен мексиканец с интелигентност на табуретка. И въпреки това мнозина го смятат за страхотно готин – татуировки, мощни мотоциклети, мачете – това е всичко. Може би чарът му е в това, че създава усещането, че е такъв и в реалността.

Gulliver/Getty Images

Мики Рурк - Някога дърветата бяха по-високи, сладоледът беше по-вкусен, а Мики Рурк беше толкова красив, че не можеше човек да свали очи от него. Оттогава всичко се промени драстично. Но се радваме, че все още има неща, които не се променят: харизмата на Рурк, например. Какво значение има промяната във външния вид – Мики пак е красив.

Gulliver/Getty Images

Жерар Депардийо - Мосю Депардийо и в младостта си не можеше да се похвали с привлекателен външен вид, но с възрастта напълно се превърна в карикатура на себе си. Е, това, както изглежда не пречи на популярността му. Защото преди беше просто сладък, а сега – сладък и забавен.

Gulliver/Getty Images

Кристофър Уокън - А Крис Уокън, изглежда не се променя много – той сякаш си е роден такъв. Във всеки случай си спомняме времената, когато той беше доста привлекателен – но само с тъмни очила и със затворена уста. Защото тези белезникави очи и усмивка на акула ни ужасяваха още в детската градина.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС