/ iStock/Getty Images
Повечето от нас може би си мислят, че е просто да си шеф. Опитайте и ще го разберете. Ето кои са най-лошите шефове:

Близнаци

Шефът трябва да може да ръководи екипа и думите му да вдъхновяват. Но често Близнаците са много несигурни хора. Те не могат да се споразумеят със себе си,  а какво остава за подчинените им. Има още една личностна черта, която пречи на добре координираната работа - гигантско им его. Признаването на грешките им изобщо не им е силна страна.
 
Рак

Този знак със сигурност харесва ролята на лидер. Те са експерти в даването на съвети и инструкции. Усещането за сила ги топли. Раците не обичат публичността, свикнали са да стоят на заден план и не обичат да поемат отговорност за действията си. В случай на проблеми в работата Ракът умело ще отстъпи, а подчинените ще натрупат куп проблеми.

 Дева

Представителите на зодията са перфекционисти. Те изискват идеален резултат, но не винаги знаят как да обяснят задачите. За Девите е доста трудно да предадат на подчинените си какво искат, а методите им са особени: те ще крещят, ще хвърлят документи, ще откачат. Работата е на първо място за Девата, така че извънредните часове са обичайна практика, която служителите няма да харесат.
Рамблер