Съквартиранти разрушават Къщата на Big Brother
Съквартиранти разрушават Къщата на Big Brother / netinfo
В четвъртък вечер най-известната къща в България, тази на Big Brother, ще бъде срината. Това ще се случи в рамките на уникално шоу с водещ журналистът от Дарик Ники Кънчев, което подготвя „Нова телевизия”. В предаването ще бъдат включени и архивни кадри с най-вълнуващите моменти от живота на Съквартирантите в Big и VIP Brother. Голяма част от тях ще се включат в разрушаването, което ще започне някъде към 21:50. Така те ще сринат до основи Къщата, в която са преживели едни от най-щастливите и най-кошмарните дни в живота си.

Продуцентите на риалити шоуто изпращат в историята най-популярната къща у нас, тъй като тя се намира на територията на Киноцентъра, който вече е собственост на „Ню Имидж”. Новата къща на Big Brother ще бъде построена край село Лозен, като засега не се съобщават повече подробности за нея. Не се знае нито кога ще започне изграждането й, нито с какви размери ще е.

Откакто е построена къщата на Big Brother в Бояна през 2004 година, досега, в нея са живели общо 77 съквартиранти, сред тях и три деца. В нея са реализирани пет сезона на шоуто – 3 стандарти и 2 VIP.

През първия сезон на „Big Brother” Къщата беше особено красива. За втория всички очакваха да е още по-красива, а тя се оказа абсолютно празна. Без мебели, без плочки в банята, без трева в двора. Съквартирантите трябваше сами да си направят Къщата, в която да живеят. Несъмнено най-големи удобства имаше в нея по време на двете издания на „VIP Brother” – от сауна и джакузи до билярд и мини голф.

Какво ще представлява шоуто в четвъртък според неговия водещ Ники Кънчев:

“Като начало аз ще правя интервюта с някои от Съквартирантите от различните сезони на шоуто. Ще има и изпълнения на живо на певците, които са били в Къщата на Big Brother . Това са Дичо, Петя Павлова, Райна и Константин, ДесиСлава. Специално за това шоу ще пее и Пеньо Даскалов – една от звездите на „Big Brother” 3. Лео и бат Сали също ще се включат. Те ще направят един дует, който се роди в Къщата”.

Още за разрушаването на Къщата на Big Brother можете да чуете в звуковия файл.